Checkgesprek - Hoe werkt het?

Hoe werkt covidtriage.nl?

De corona gezondheidscheck van covidtriage.nl is zeer eenvoudig te gebruiken. U kunt ondersteund worden bij het uitvoeren van triage door een digitaal check-gesprek te doorlopen. Klik hiervoor op de knop "START DE CHECK" op de homepage. U kunt u bijvoorbeeld bezoekers, klanten, cliënten of patiënten vragen om de check te doen op hun telefoon, of een tablet of laptop plaatsen bij de ingang van uw winkel, praktijk, café, restaurant, horeca, cultuur of ander vestiging waarop het verplichte checkgesprek online kan worden uitgevoerd. U kunt een gratis poster downloaden die bezoekers helpt bij het invullen van de gezondheidscheck.

Deel het resultaat van de gezondheidscheck met een ander

U kunt na het afronden van de gezondheidscheck het resultaat delen via het scherm van uw smartphone of ander apparaat, via email en via WhatsApp. Op die manier kunt u een ander informeren over het resultaat van uw gezondheidscheck (digitaal checkgesprek). Het resultaat is anoniem en blijft 48 uur te bezoeken.

Installeer de website als app op uw telefoon, tablet of laptop

U kunt covidtriage.nl ook heel gemakkelijk als checkgesprek app op uw telefoon, tablet of laptop installeren door op het installatie icoontje () rechtsboven in het scherm te klikken. Een icoontje van covidtriage.nl wordt dan op uw bureaublad geplaatst, zodat u de app direct kan openen (ook offline). U kunt de gebruiker(s) dan ook de mogelijkheid geven om de check uit te voeren met volledige schermweergave.