Inloggen

 

Registratieplicht en Gezondheidscheck voor organisaties

Met het checkgesprek van covidtriage.nl kan op een eenvoudige manier een gezondheidscheck uitgevoerd worden bij bezoekers van uw evenement, horecagelegenheid, sportwedstrijd, onderwijsinstelling, praktijk, etc. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven/organisaties ook bij de registratieplicht, met onze optionele module voor de registratie van persoonsgegevens.

Hoe werkt dit?
U kunt een account aanmaken voor uw organisatie. Na het inloggen kunt u een "gelegenheid" (sportvereniging, horeca gelegenheid, museum, praktijk, etc) of een "evenement" (sportwedstrijd, open dag, beurs, etc) aanmaken. U kunt een link of QR-code naar de de gezondheidscheck voor deze gelegenheid/evenement delen met uw bezoekers.

De bezoekers van uw gelegenheid of evenement kunnen de check afronden, het resultaat (via hun scherm) delen en eventueel hun persoonsgegevens registreren (anoniem is ook mogelijk). U krijgt hier dan een overzicht van welke bezoekers zich geregistreerd hebben. Het staat de bezoeker vrij om de gegevens achter te laten of een anonieme check te doen. Op deze manier bent u niet meer afhankelijk van medewerkers die het interview moeten afnemen. U kunt doormiddel van een unieke code (op het groene scherm) aantonen dat een bezoeker een check heeft afgerond.

De (eventueel) opgeslagen persoonsgegevens zijn slechts gedeeltelijk inzichtelijk voor de organisator en worden alleen gedeeld met het GGD ten behoeve van bron- en contactonderzoek bij een besmetting. De gegevens worden 14 dagen na de check automatisch verwijderd. Resultaten van de check worden niet opgeslagen.